Fot6

Wat doen wij?

Tuinaanleg

Bent u uitgekeken op de oude tuin omdat het verouderd is of niet meer helemaal naar wens. Wij helpen u graag met het maken van een Ontwerp, Advies en het aanleggen van de tuin, Het kan ook wezen dat u de tuin een stukje wilt laten vernieuwen (Renovatie) omdat de beplanting verouderd, een nieuw gazon of een kuil in het straatwerk zit.

Tuinontwerp

Een tuinontwerp is bedoeld zodat u van te voren kunt zien hoe uw tuin eruit komt te zien en helpt u daarbij inzicht te geven. Het kan bijvoorbeeld zijn dat u heel goed weet wat u wilt maar het in de praktijk niet praktisch is of omdat het makkelijker is om eerst even op papier te zien. Ook kan het zijn dat u uitgekeken bent op uw oude tuin of een nieuw huis hebt gekocht/gehuurd en eigenlijk niet zo goed weet wat u met de tuin wilt. Ook daar kan een tekening makkelijk voor zijn zodat wij u op idee├źn brengen en u er dan een goed beeld bij krijgt en daarna jaren lang van uw tuin kunt genieten. Schets is vrijblijvend aan Schaal tekeningen zitten kosten verbonden.

Tuinonderhoud

Misschien heeft u er de tijd niet voor maar vindt u het wel belangrijk dat uw tuin er netjes bij ligt. Wordt het u misschien teveel of is de tuin te groot of ziet u op tegen het werk. Voor ons geen probleem. Wij verzorgen uw tuin van 1 maal per week tot 1 maal per jaar (bijvoorbeeld voor het snoeien van hagen, het verticuteren van uw gazon of het onkruid vrij maken van uw tuin. Tevens kunnen wij ook uw tuin bemesten voor de optimale groei - elk seizoen weer  Ook voor het bestrijden van onkruid in het straatwerk of groene aanslag kunnen we u van dienst zijn.

(Sier)bestratingen

Wij bestraten voor u van achtertuin tot aan complete parkeerterreinen. Of het nu gaat om een paar meter of om heel veel meters wij draaien onze hand er niet voor om. ook adviseren we u graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft geschikte stenen voor welke plaats want niet alle tegels\stenen zijn geschikt voor een  oprit  (zwaar verkeer).ook een goed Cunet is van groot belang en daarin zijn verschillende opties. En de Goedkoopste is niet altijd de beste.

Boomverzorging

Het woord boomverzorging zegt het eigenlijk al. Bomen in de tuin hebben zorg nodig zoals het tijdig snoeien en bemesten van de bomen daarmee kan een hoop schade bespaard blijven. Ook kan het zijn dat u een boom weg wilt hebben (kappen) omdat de boom te groot wordt of in de weg staat. Wij adviseren en voeren het uit (ook aanvraag van kapvergunning). Als u een boom heeft laten kappen zit er vaak nog een stobbe in de grond (stobbe is wortelgestel van de boom) die kunnen wij voor u verwijderen door middel van een kraan of stobbefrees.

Beregening

Wij verzorgen ook beregening voor uw tuin. Beregening is het besproeien van uw tuin middels een pomp die grondwater oppompt zodat er geen drinkwater wordt verspild. Beregening kan zowel handmatig als met een computer worden bedient. omdat het allemaal ingesteld kan worden dat als uw met vakantie bent u tuin beregent wordt.

Neem contact met ons op: